Het gebruik van de Lampe Berger geurbranders - Onze tips

Het gebruik van de Lampe Berger geurbranders - Onze tips

De geurbrander van Lampe Berger is ontworpen om uw ruimte te vullen met heerlijke, subtiele huisparfums en tegelijkertijd ongewenste geuren te verwijderen. Hoe gebruik je deze brander het beste? Hier zijn al onze tips.

Het merk Maison Berger is tegenwoordig bekend om zijn heerlijke huisparfums, maar wist je dat de oorsprong ervan veel verder teruggaat? In 1898 ontwikkelde apothekersassistent Maurice Berger een brander die bedoeld was om de lucht in ziekenhuiszalen te zuiveren. De Lampe Berger-brander heeft tot op de dag van vandaag deze luchtreinigende functie behouden. De warme steen neemt de geurmoleculen weg die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren zoals rook-, kook- en dierenluchtjes. Tegenwoordig wordt de brander echter ook gebruikt om ruimtes te vullen met heerlijke, subtiele huisparfums.

 

Om te beginnen is het belangrijk om de brander voor 1/3 te vullen met huisparfum van Lampe Berger met behulp van de meegeleverde trechter. We raden dit aan zodat, als je de brander een keer vergeet, er niet veel vloeistof verloren gaat.

Voor het eerste gebruik moet de vloeistof minimaal 20 minuten de tijd hebben gehad om in de nieuwe lont te trekken. Dit doe je met de afsluitdop op de geurbrander.

Als dit gebeurd is, kun je het steentje aansteken. Laat dit 2 tot 3 minuten branden en blaas daarna de vlam uit. Vervolgens plaats je de sierdop op de brander.

Nu verspreidt de brander zijn geur en verwijdert hij tegelijkertijd ongewenste geuren uit de ruimte. De brander doet zijn werk voor de komende 30 minuten, afhankelijk van de grootte van de kamer. Deze 30 minuten zijn doorgaans voldoende om een ruimte van 12 vierkante meter te zuiveren.

Nadat de brander zijn werk heeft gedaan, kun je het kleine dopje, de afsluitdop, op de brander plaatsen. Hierdoor komt er geen lucht meer bij het steentje, waardoor het volledig afkoelt. Als je dit dopje erop zet, is het steentje nog warm; dit is helemaal normaal. Tot slot plaats je de sierdop.

 

Aanvullende tips:

  • Gebruik alleen de originele Lampe Berger huisparfums; deze garanderen 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
  • Nadat je de brander 200 keer of na 1 jaar hebt gebruikt, wordt het aanbevolen om de lont en steen te vervangen. Deze zijn los bij ons verkrijgbaar.
  • Als je op vakantie gaat of de geurbrander een tijd niet gebruikt, is het verstandig om de huisparfum uit de brander te halen om verstoppingen te voorkomen.

 

Alles om te genieten van een frisse en geurige ruimte!

 

 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van Maison Berger

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.