Maison Berger Autoparfum Startersset + 1 navulling - Velvet of Orient

€17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 besteld? Volgende dag in huis

Geniet van een verfijnde geurbeleving in je auto met de Maison Berger Autoparfum Startersset + 1 Navulling met de geur Velvet of Orient. Deze hoogwaardige startersset combineert het iconische Maison Berger design met de luxe geur van Velvet of Orient, zodat je altijd en overal in stijl kunt reizen. Perfect voor wie comfort en elegantie belangrijk vindt, zelfs onderweg!

Luxe geurbeleving: De Velvet of Orient geur van Maison Berger biedt een sensuele mix van amber, bloemen en vanille, die je auto vult met een warme en uitnodigende sfeer.
Eenvoudig in gebruik: Het stijlvolle metalen diffuserclipje past gemakkelijk in de ventilatieroosters van elke auto en verspreidt geleidelijk de geur.
Duurzaam en langwerkend: De navulling gaat +/- 4 weken mee, zodat je langdurig kunt genieten van de heerlijke geur.
Hoge kwaliteit: Maison Berger staat bekend om zijn expertise in geuren, en deze autoparfum zorgt voor een constante, subtiele geurverspreiding zonder overheersend te zijn.

Velvet of Orient:

Topnoten: Koffiebloesem, Opiumbloesem, Citrusvruchten – Deze openen de geur met een verfrissende, bloemige en licht pittige start. De koffie voegt een subtiele diepte toe aan de geur, terwijl de pioenroos voor een delicate, vrouwelijke toon zorgt.
Hartnoten: Oranjebloesem, Roze peper – De hartnoten zijn verleidelijk en sensueel, dankzij de rijke, bloemige accenten van jasmijn en iris. Deze bloemen geven de geur een warme, zoete en luxe uitstraling, en zorgen voor een elegante overgang tussen de top- en basisnoten.
Basisnoten: Vanille, Amber, Blond Cederhout – De basis van de geur brengt diepte en warmte met zich mee. Amber en vanille geven een zachte, zoete afronding, terwijl patchouli zorgt voor een aardse, kruidige ondertoon. Deze combinatie zorgt voor een langdurige geur die een gevoel van luxe en comfort oproept.

Bekijk hier ons assortiment auto parfums van Maison Berger

EAN: 3127290077158
Type: Autoparfum
Kleur: zilver
Afmetingen:
Inhoud doos: Houder, 1 navulling
0 sterren op basis van 0 beoordelingen